EFG  MACHINE     Electromagnetic Frequency Generator
WAT DOET DE EFG MACHINE?De EFG machine is een technologische doorbraak die het menselijk lichaam verbetert door het te helpen bij het bereiken van zijn optimale vibratie- en energieniveaus. Het heeft veel positieve langetermijneffecten op het lichaam omdat deze automatisch de "ongewenste vibraties" in uw lichaam verwijdert.
Deze machine is zo krachtig dat slechts een paar minuten per sessie het immuunsysteem versterken.
Uiteraard is regelmaat van belang voor het resultaat.
Het lichaam staat immers elke dag opnieuw bloot aan invloeden die het biofotonenveld (lichtdeeltjes waarmee onze cellen met elkaar communiceren) ookwel genoemd Vitaalveld, in ons verstoren: Voeding, vervuilde lucht, stress, negatieve emoties en gedachten.
Dit leidt tot ziekten en klachten terwijl herstel van de elektromagnetische communicatie tussen de cellen leidt tot ons goed voelen en onze gezondheid te houden of te herstellen.Wist u dat er in uw lichaam per seconde ongeveer 10.000.000.000.000.000.000. reacties plaatsvinden? Een miljoen x miljoen x miljoen!! Dat is veel meer dan wij ons kunnen voorstellen. Om mogelijk te maken dat dit in samenhang gebeurt, is er een zeer snelle en nauwkeurige informatieoverdracht nodig.
Daarnaast is het zoveel mogelijk kwijtraken van afvalstoffen samen met het versterken van het immuunsysteem, onze afweer tegen ziekten, van het grootste belang.
Deze unieke en zeer krachtige machine geeft de cel KRACHT om zijn werk te doen en LICHT om de celinformatie op de juiste plaats in het lichaam te krijgen.
Ook (top) sporters en artiesten in Amerika gebruiken deze machine om optimaal gezond te blijven.
HOE WERKT DE EFG MACHINE?De EFG machine is een elektronisch apparaat dat het vibratieniveau van uw lichaam terugbrengt in haar natuurlijke staat. EFG staat voor Electromagnetic Frequency Generator, deze apparatuur werkt op lichamelijke ťn emotionele klachten!
Elk atoom in het universum heeft een frequentie, of het nu een graan- of zandkorrel is, een stuk staal, een plant, dier of een orgaan in uw lichaam - elke cel resoneert, of vibreert, met een bepaalde frequentie of oscillatie. Uw lichaam bestaat uit een verscheidenheid aan atomen, die protonen, elektronen en geheelomvattende bio-elektrische energie die erdoor loopt, bevatten. De manier waarop u uw lichaam fysiek, emotioneel en mentaal verzorgt, bepaalt hoeveel negatieve frequenties of giftige stoffen erin opgebouwd worden.
Er zijn in het algemeen vier manieren waarop onevenwichtigheid in het lichaam gecreŽerd wordt. Dit kan zijn door giftige stoffen die we eten, vervuiling die we inademen, blootstelling aan een omgeving met negatieve energie en hoe we informatie verwerken in ons denken en voelen.

Volgens Nobelprijswinnaar Otto Warburg hebben gezonde cellen een celvoltage van -70 tot - 90 millivolt. Door de constante spanningen van het moderne leven en een giftig milieu, gaat het celvoltage naar beneden als we ouder of ziek worden. Als het voltage daalt, zijn de cellen niet in staat om een gezonde omgeving voor zichzelf te houden. Als de elektrische lading van een cel tot minder dan -50 millivolt daalt kan een persoon chronisch moe en vaak ziek worden. Als het voltage tot slechts -15 millivolt daalt, wordt de cel ziek. Als het immuunsysteem van het lichaam overstelpt wordt met een overvloed aan gifstoffen en we dan doorgaan met gifstoffen in ons lichaam en geest te stoppen zoals alcohol, nicotine, cafeÔne, negatieve, op angsten gebaseerde gedachten en sterke emoties, kunnen we merken dat we fysiek uit evenwicht raken. 
                                                               
Een manier om effectief en veilig het celvoltage te verhogen is met het apparaat genaamd EFG machine.
De cellen in een lichaam die aangetast worden door een negatieve conditie, hebben een trillingssnelheid die lager is dan oorspronkelijk de bedoeling was. Na vele maanden of jaren van deze disharmonie kan ons immuunsysteem verzwakken en de symptomen beginnen zich te tonen in de vorm van een terminale fysieke onevenwichtigheid of ziekte. Alle cellen hebben kleine, elektrisch aangedreven pompjes, waarvan de functie het aanvoeren van voeding en het afvoeren van gifstoffen is. Stelt u zich voor dat u een huis ingaat waar de stroom uitgeschakeld is. Het sanitair functioneert niet, dus de toiletten werken niet. Er zou geen stromend water zijn en daardoor kan geen douche of bad genomen worden en afwassen zou onmogelijk zijn. De koelkast zou niet werken dus er zou geen voedsel zijn om te eten en het voedsel in de koelkast zou bederven. Voeg daaraan toe staking van de vuilophaaldienst en vuilnis zou zich opstapelen. Zoals u wel kunt raden zou iedereen die in dat huis leeft ziek worden.
Zo is het ook voor de cellen in het lichaam. Zonder genoeg energie om te functioneren raken de cellen vergiftigd en ondervoed. Als ze dan met een besmettelijk organisme in aanraking komen hebben ze de vitaliteit verloren om tegenstand te bieden.
Ervaringen met deze machine.....

In sommige gevallen worden fysieke kwalen niet door een infectie veroorzaakt. Men gelooft dat ze veroorzaakt worden door giftige belasting als gevolg van teveel afvalstoffen en een onevenwichtig metabolisme. De EFG machine kan hier behulpzaam zijn door het lichaam te helpen ontgiften door het genoeg energie te geven om zijn chronische metabolische onevenwichtigheid te genezen.
Veel ziekten zijn van auto-immune aard. Als uw immuunsysteem een probleem in uw systeem niet op tijd af kan weren, ontbreekt er iets. Uw enige bescherming is uw immuunsysteem!
Door het verhogen van de trillingsfrequentie van iedere cel in uw lichaam, verhogen we de snelheid waarmee het immuunsysteem werkt en verwijderen we ook de negatieve gifstoffen waartegen uw lichaam weerstand probeert te bieden. De kwantum fluctuaties (vibraties) die het geheugen vormen van de cellen van ons lichaam beginnen verschillende "geheugens" te maken. Dit soort van opnieuw programmeren van de frequentie maakt het voor het lichaam mogelijk om zich de natuurlijk effectiviteit van het immuunsysteem te herinneren en tot zijn natuurlijke toestand terug te regenereren.HOE LANG ZIT U VOOR DE MACHINE?Behandelingspositie
U zit op 1 meter afstand van het EFG apparaat, daarbij is het belangrijk dat u, indien mogelijk, alle sieraden, bril en horloge af doet en dikke kleding (broek en trui)en schoenen uittrekt. Het is wel van belang dat u tijdens de sessie zoveel mogelijk natuurlijke vezels, dus katoen, zijde etc. draagt.
U heeft als patiŽnt geen contact met elektrische stroom, noch met sterke magneetvelden. Door de vereiste geringe intensiteit is de toepassing van de therapie volledig pijnvrij en niet te voelen - en dus ook ideaal voor kinderen en gevoelige patiŽnten.

Behandelingsduur
Aan de hand van uw klachten en diagnose worden specifieke therapieprogramma's ingesteld en toegepast. Een enkele therapiezitting duurt gemiddeld tussen de 15 en 30 minuten.
De behandeling is absoluut pijnvrij en goed verdraagzaam. De afstand tussen de afzonderlijke behandelingen is afhankelijk van het ziektebeeld en varieert van 1x per dag tot 1x in de 2 of 3  weken.
Een gebruik van slechts 30 seconden tot 6 minuten per dag kan de energetische vibratie verhogen en de cellen herstellen die niet goed vibreren. Na het gebruik van de machine, al na korte tijd, veranderen de cellen met een lagere vibratie overal in uw lichaam hun koers. Ze zullen nu een geringe nieuwe lading bevatten en beginnen met opnieuw programmeren van de lagere frequenties waarin ze voorheen vast zaten. Iedere keer dat de EFG machine deze cellen vibreert, verhoogt de snelheid waarmee deze giftige stoffen uit uw lichaam worden verwijderd; en dit geeft uw immuunsysteem weer de mogelijkheid, om te bestrijden wat het moet bestrijden. Het dumpt de gifstoffen via de lymfeklieren uit uw systeem.Vanwege de goede resultaten die met deze machine behaald worden, ondergaat deze machine momenteel de registratie-procedure bij de FDA in Amerika om erkent te worden als medische apparatuur.

Indien u, vanwege de afstand van uw woonlocatie tot ons centrum, of vanwege de aard van uw ziektebeeld, niet in staat bent de behandelingen bij ons te volgen, bestaat ook de mogelijkheid om onze meest krachtige machine, de EFG machine, zelf aan te schaffen. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.

Op Schiphol en in ziekenhuizen gebruikt men ook apparatuur die, op basis van lucht dat langs een speciale lamp gaat, allerlei micro-organismen onschadelijk maakt. (Virobuster).

Lees verder..... www.energiacurativa.es


  OP TREATMENT

HEALTH CONSULTANCY

Advies- en Behandelcentrum voor Gezondheid en Welzijn
T