OP TREATMENT

HEALTH CONSULTANCY

Advies- en Behandelcentrum voor Gezondheid en Welzijn
T


Emotional Freedom Techniques ( EFT )
Vertaald "Emotionele Vrijheid Therapie"    -  volgens de methode van Gary Craig

Inmiddels is het alom bekend, dat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden. In essentie bestaan we geheel uit energie. De hele wetenschappelijke wereld heeft dit geaccepteerd, maar in de medische wetenschap is met deze kennis  tot op heden nog niets gedaan en er wordt nog vastgehouden aan de verouderde visie op de "stoffelijke" mens. Maar ook in deze groep groeit het besef, dat een lichaam meer is dan een optelsom van onderdelen.
Iedere negatieve emotie is het gevolg van een verstoring in het energiesysteem van het lichaam.  
                                                  
Bruce Lipton, een schrijver/wetenschapper, zei hierover: "Het zijn niet onze genen, maar onze overtuigingen die onze biologie aansturen."

Niet alleen wordt onze gezondheid bedreigd door omstandigheden, zoals slechte voeding, straling en verregaande industrialisatie, maar ook door onze emoties kunnen we worden bedreigd. Oorzaken zijn ooit ontstaan door een fysiek of emotioneel trauma.
De herinnering daaraan wordt, samen met de bijhorende emotie, ergens in de lichaamscellen opgeslagen.
Maar al te vaak komen wij erachter, dat genezen niet zo'n eenvoudige zaak is. We kunnen levenslang beschadigd blijven door extreme emotie of trauma.  Het overwinnen hiervan is maar al te vaak een lange en moeizame klus.Emotionele Vrijheid Therapie ( EFT ), een unieke oplossing.
EFT kan al dan niet de bewuste herinneringen van hun aanklevende emotie ontdoen, maar ook de overtuigingen blootleggen, die na het trauma ontstonden. Door het gebruik van een pijnloos en gemakkelijk protocol (tappen/kloppen) kunnen we talloze emotionele verstoringen weer in balans brengen, waardoor we verlost kunnen worden van deze problemen. En omdat lichaam en geest met elkaar zijn verbonden, kunnen we ook veel fysieke problemen gaandeweg verhelpen. Al snel treedt er verlichting of verbetering op van de klachten.
EFT gaat uit van het principe dat emoties een verstoring zijn van het energiesysteem van het lichaam.

EFT werkt door het bekloppen van bepaalde meridiaanpunten op hoofd, lichaam en handen waarbij je tegelijkertijd de emotie benoemt. Door het bekloppen van deze punten wordt de verstoring gecorrigeerd en de energie van de negatieve emotie ontladen.  De herinnering blijft en de daaraan gekoppelde ongewenste emotie is verdwenen.

"Accepteer jezelf ůndanks je probleem of klacht."   
Het zijn deze aan jezelf gerichte woorden, die je leiden tijdens een kortdurend energetisch psychologisch therapie traject, dat qua functionaliteit en effectiviteit ongeŽvenaard is.      
Voor meer informatie kunt u kijken op de originele Amerikaanse website van EFT: www.emofree.com

Regelmatig worden 1-daagse trainingen gegeven om EFT voor eigen gebruik te leren!

LOKATIE IN MAASTRICHT, RAMERSHAAG 48.
KOSTEN: 85 EURO INCL. KOFFIE/THEE/SAP
MET REKENING VOOR DE ZORGVERZEKERING

EFT voor: angsten, fobieŽn, complexen, vele (ook chronische) ziekten, zelfbeeld, eigenwaarde, slapeloosheid, etc..