OP TREATMENT

HEALTH CONSULTANCY

Advies- en Behandelcentrum voor Gezondheid en Welzijn
T


Bekijk de video.........
 
Verder biedt deze nieuwe apparatuur nog de mogelijkheid van behandeling. Deze behandelmogelijkheid heet de "Bioresonantietherapie".  Een therapie die door middel van elektrische impulsen de frequentiestoringen van de bio-elektrische velden van organen en systemen eerst opspoort en daarna herstelt, waardoor het functioneren van de organen en systemen wordt genormaliseerd.
De toepassing is individueel, afgestemd op de behoefte van de patiënt, de therapie bestaat maximaal uit 8 behandelingen, met een maximum van 2 behandelingen per week. De therapie (d.w.z. de eerste behandeling) kan direct aansluiten op de diagnostiek.
De Electro Interstitiële Scan (EIS) is ontwikkeld door een team van artsen, natuurkundigen, wiskundigen, statistici en heeft een bijzonder hoge betrouwbaarheid waardoor het  in vele ziekenhuizen en door veel artsen gebruikt wordt over de wereld. Het is een officieel medisch apparaat.    DEZE SCAN GEEFT INFORMATIE

                OVER  O.A.:


     ·         Functionele analyse en metingen van verschillende organen, klieren, weefsel  
     ·         De schattingen van de lichaamssamenstelling / BMI  waarden (lengte/gewicht/water/vet
               verhouding)
     ·         Hormonale Waarden
     ·         Biochemische waarden met betrekking tot bloed waarden
     ·         Biochemie statistische grafiek
     ·         Neurotransmitters statistische grafiek (o.a. dopamine,serotonine)
     ·         Acidose en alkalose / Zuurgraad in het lichaam (totaal én organen)
     ·         Oxidatieve stress (vrije radicalen- bepalen tempo lichaamsveroudering/zuurstofopname
               in weefsel)
     ·         Cellulaire mitochondriale activiteit (energie-centrale van de cel/ATP)
     ·         Biologische enzymatische activiteit
     ·         Voorstellen van bioresonantie effecten om psychische stress te verminderen
     ·         Auricular Acupunctuur Electroauriculogram - Neuronfunctionele punten op het oor
     ·         Statistische analyse van risicofactoren
     ·         Voorstellen voor eventuele aanvullende onderzoeken
     ·         Voorstellen voor voeding
     ·         Bloeddruk
     ·         Hartslag
     ·         Schatting van de neuronale excitabiliteit (Psychische toestand, bv depressie of ADHD)
     ·         Schatting van botweefsel dichtheid
     ·         Schatting van zenuw- en spierweefsel toestand
     ·         Samenvatting tekst documentatie 

Wat biedt de EIS scan?

De EIS scan is een echt  medisch apparaat en niet kan worden vergeleken met een energie-type instrument.  De EIS levert medische  fysiologische waarden in tegenstelling tot de energie-instrumenten die de gevoeligheid en energie meten.
 
Ultieme preventie door de EIS scan.
Iedere ziekte begint met een verstoring van het functioneren van één enkele cel. De EIS maakt het mogelijk om functionele verstoringen al in een zeer vroeg stadium te herkennen, op een moment dat er lichamelijk nog geen veranderingen zijn ontstaan.   De EIS apparatuur is ook zeer geschikt om resultaten van ingezette behandelingen te volgen, zodat tijdig bijgestuurd kan worden met medicatie óf dat er overgestapt moet worden naar een andere therapie.
E.I.S. staat voor Electro Interstitial Scan en is een nieuw (2007) diagnostisch systeem, ontwikkeld door Dr.Albert Maarek in Frankijk. Hij is neuro-fysioloog, en woont tegenwoordig in Amerika.
Hij heeft dit systeem ontwikkeld om een betrouwbaardere diagnostische methode te krijgen dan de oudere methode van de bloedanalyse, waarover hij ontevreden was.
Dit nieuwe systeem geeft een beter beeld van de gezondheidstoestand waarin het lichaam zich bevindt.
Door deze geavanceerde apparatuur (laatste model) zijn wij nu in staat om in een zeer vroeg stadium verstoringen in het functioneren van cellen op te merken, zodat een aandoening in een nog vroege fase van ontwikkeling bestreden kan worden, met als gevolg dat de kans op genezing zeer sterk toeneemt. Deze mogelijkheid van preventieve diagnostiek biedt iedereen de mogelijkheid om in te grijpen voordat ziekte kan ontstaan, door de vroege opsporing en behandeling.
De E.I.S. is een elektrosomatografie (ESG) en dat is een 3 dimensionaal computergestuurde, volledig veilige en pijnloze lichaamsscreening.
Met deze zeer geavanceerde apparatuur worden in korte tijd vele metingen verricht via hoofd, handen en voeten. Hierbij worden niet alleen de hartfunctie maar ook de functies van alle andere organen en systemen van het lichaam gemeten.
Door middel van speciale software worden de resultaten van deze metingen geanalyseerd, door deze analyse krijgen wij een beeld, dat de gezondheidstoestand van alle organen en systemen (hormonaal-, ademhalings-, immuun-, bloedcirculatie-, en spijsverteringssysteem) weergeeft. We kunnen nu in één blik zien wat de gezondheidstoestand is van het lichaam.
Naast het constateren van vroege signalen van ziektes (preventieve diagnostiek) kan deze apparatuur ook oorzaken van klachten vaststellen, risicoprofielen schetsen en ziektes uitsluiten.
Ervaringen met de scan